Meedoen als winkel of horeca

Meedoen als winkel of horeca is eenvoudiger dan je denkt

 

Door te klikken op onderstaande aanmeldknop meld je jouw winkel of horeca aan om mee te doen. Je ontvangt een vragenlijst per mail zodat we samen kunnen bepalen in welke categorie we je onderneming zullen plaatsen. Nadat je de vragen (het zijn er echt niet veel) hebt beantwoord en aan ons gemaild, zetten we je winkel of horeca gelegenheid op onze deelnemerslijst. Het kost je niet veel tijd, en het kan je heel veel opleveren:

  • Je laat je klanten, werknemers en publiek duidelijk zien dat je Fair Trade, Duurzaamheid en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen serieus neemt en in de praktijk brengt.
  • Als deelnemer krijgt je extra publiciteit d.m.v. een vermelding op deze website en lift je mee in al onze publiciteitsacties. In de sociale media laten we weten dat jouw onderneming met ons mee doet.
  • Bovendien besteden we extra aandacht aan Fairtrade Nijmegen Koplopers. Dat zijn deelnemers die zich met een (tijdelijke) actie extra inspannen om Fair Trade te promoten.
  • Deelnemen geeft je winkel of horecabedrijf een positief imago.

Bovendien werk je mee aan een eerlijke verdeling van welvaart en het realiseren van en duurzame samenleving en wereld

Doe dus mee en klik op onderstaande button

Ik doe mee als winkel/horeca

We nodigen alle Duurzame Winkels en Horeca uit om met ons mee te doen, omdat we een platform willen zijn voor alle duurzame Nijmeegse ondernemers. Is jouw winkel of horeca gelegenheid duurzaam bezig, en voldoet daarnaast ook aan criterium 3 van Fairtrade Gemeenten? Dan help je mee om de titel Fairtrade Gemeente voor onze stad te behouden.

Reacties zijn gesloten.