Meedoen met de Green Capital Challenges Eerlijke Handel

Op de hoogte blijven
Wil je op de hoogte blijven van Fairtrade Nijmegen en de Green Capital Challenges Eerlijke Handel?
Meld je dan aan voor onze Nieuwsbrief. Dat kan door het formulier hiernaast in te vullen.
Meedoen
Iedereen kan meedoen met de Green Capital Challenge Eerlijke Handel. Dat kan al heel simpel door ons de naam van een winkel door te geven waarvan jij vindt dat deze niet mag ontbreken in de Eerlijk Winkelen Route. Of doe mee met #Dare2beFAIR en post een foto in de sociale media (of mail deze naar fairtrade024@gmail.com) Of meld ons een activiteit die goed past binnen één van onze Challenges. Wij kijken dan hoe we kunnen helpen om die activiteit tot een succes te maken.
Ondernemers
Ben je ondernemer en wil je meedoen? Bijvoorbeeld in de Eerlijke Winkelroute of met een Product in de Spotlight. Mail dan naar: carolinedegreef@greencapitalchallenges.nl. Caroline is aanjager van de Challenges en lid van de werkgroep Fairtrade. We gaan met je in gesprek om te kijken hoe je mee kunt doen.
Ook zullen we ondernemers benaderen om mee te doen. We gaan langs bij winkels en restaurants die in de Eerlijke Winkelroute passen en schrijven alle winkeliers en restaurants aan om mee te doen met het Eerlijke Product in de Spotlight. Maar daar hoef je natuurlijk niet op te wachten 🙂
Meedoen in de werkgroepen
Wil je je actief inzetten voor een van de challenges en zo meer mensen enthousiast maken voor meer eerlijke handel? Neem dan ook contact op met Caroline de Greeff via carolinedegreef@greencapitalchallenges.nl.

Reacties zijn gesloten.