Meedoen met de Green Capital Challenges Eerlijke Handel

Meedoen algemeen & op de hoogte blijven
Iedereen kan meedoen met de Green Capital Challenge Eerlijke Handel! Wil je op de hoogte blijven van Eerlijke Handel in Nijmegen en de Green Capital Challenges, meld je dan aan voor de Fairtrade Nieuwsbrief. Stuur een mailtje naar Fairtrade024@gmail.com met nieuwsbrief in de aanhef of in de tekst en we schrijven je in. Je kunt je ook hieronder direct inschrijven!
Ondernemers
Ben je ondernemer en wil je meedoen? Bijvoorbeeld in de Eerlijke Winkelroute of met een Product in de Spotlight. Mail dan naar: carolinedegreef@greencapitalchallenges.nl. Caroline is aanjager van de Challenges en lid van de werkgroep Fairtrade. We gaan met je in gesprek om te kijken hoe je mee kunt doen.
Ook zullen we ondernemers benaderen om mee te doen. We gaan langs bij winkels en restaurants die in de Eerlijke Winkelroute passen en schrijven alle winkeliers en restaurants aan om mee te doen met het Product in de Spotlight.
Meedoen in de werkgroepen?
Wil je je actief inzetten voor een van de challenges en zo meer mensen enthousiast maken voor meer eerlijke handel? Neem dan ook contact op met Caroline de Greeff via carolinedegreef@greencapitalchallenges.nl.

 

Aanmelden nieuwsbrief:

nijmegen fairtrade

Reageren is niet mogelijk