Fairtrade Wandeling Vierdaagsefeesten

 

Wij zijn Fairtrade Nijmegen

 

De Fairtrade Wandeling door Nijmegen is een kennismaking met de stad Nijmegen, de historie van de stad en ondernemers in de binnenstad die (onder andere) Fairtrade producten verkopen en meedoen met onze campagne.

In afstand is het nog een korte wandeling zodat je alle tijd kunt nemen om te genieten van alles wat je ziet en hoort tijdens het wandelen. De komende tijd zullen er meer bedrijven in de binnenstad deelnemer worden van onze campagne en waar mogelijk zullen deze ook in de wandelroute worden opgenomen.

De wandeling wordt officieel gelanceerd tijdens de Vierdaagsefeesten 2015 op de Duurzame Dinsdag. De stichting Vierdaagsefeesten doen namelijk ook mee met onze campagne. Niet alleen gebruiken ze op kantoor Fairtrade producten, ze zetten ook stappen om de Vierdaagsefeesten elk jaar duurzamer te maken.
Het Joris Ivensplein verandert dit jaar tijdens de Vierdaagsefeesten in een duurzaam ‘Party into the Future’ plein, waar je alvast een kijkje kunt nemen in jouw energieke toekomst. Check it out op www.partyintothefuture.nl

 

Deel je Fairtrade Vierdaagsegevoel en win een mooie Fairtrade tas 

Loop de Fairtrade wandeling op Duurzame Dinsdag 21 juli , deel je Fairtrade Vierdaagsegevoel in de sociale media en WIN een mooie tas, natuurlijk ook Fairtrade!
Hoe?
Maak tijdens de wandeling een te gekke, leuke, maffe, mooie, inspirerende, of wat-dan-ook selfie bij één van de deelnemende Fairtrade bedrijven en deel deze op de sociale media mét een slogan of mededeling. Alles kan, als het maar jouw Vierdaagsefeesten gevoel weergeeft.
Post het bericht op onze facebookpagina of op twitter (#FTNijmegen én #4DF).

De leukste combinatie van foto en tekst wint de mooie Fairtrade tas.
De winnaar ontvangt van ons een bericht en we maken de naam ook bekend via deze website.

Fairtrade wandeling

Download de route van de Fairtrade wandeling door Nijmegen

Schrijf je onder aan de pagina in voor onze Nieuwsbrief en je ontvangt de link naar de gratis Fairtrade Wandeling door Nijmegen met veel historische en Fairtrade weetjes van onze stad.

We wensen je veel plezier tijdens deze wandeling!

 

Wil je nog meer MVO ondernemingen in Nijmegen ontdekken?

Download dan de app Eerlijk Winkelen. Deze app toont je duurzame winkels (en horeca) in heel veel Nederlandse steden.
Eerlijk Winkelen app voor Android
Eerlijk Winkelen app voor Apple

 

5 logo mediacampagne werkgroep

De werkgroep organiseert zelf publieksacties om zichtbaar te blijven en om de campagne Nijmegen gaat voor Fair! onder de aandacht te brengen en houden.

Reacties zijn gesloten.