Wat is Eerlijk Winkelen?

Eerlijk Winkelen helpt je met eerlijk winkelen

De aandacht voor duurzaamheid en duurzame producten groeit, net als de groep mensen die graag duurzamer wil winkelen. Toch zet maar een relatief klein deel dit om in daadwerkelijke actie. Eén van de redenen hiervoor is dat vaak niet bekend is waar je duurzame producten kunt kopen.
Stichting EerlijkWinkelen is een landelijke organisatie, opgericht in juli 2010 met als doel consumenten de weg te wijzen naar winkels die eerlijke producten verkopen en te laten zien dat eerlijk winkelen hip en leuk is.

Waar vind je kleding, cadeaus en alle andere dingen die je nodig hebt die gemaakt zijn onder goede omstandigheden voor mens en milieu? Waar drink je tussendoor een kopje verantwoorde koffie en eet je een lekker biologisch broodje?
Er zijn inmiddels meer dan 1900 winkels vermeld op de website in meer dan 60 steden, waaronder Maastricht, Dordrecht, Amsterdam en natuurlijk Nijmegen. Met de bijhorende app kun je bij een bezoek aan deze steden heel gemakkelijk de winkels vinden die duurzaam, hip en leuk zijn.

De Nijmeegse winkels in onze categorie Duurzaam Winkelen staan natuurlijk ook allemaal in de app Eerlijk Winkelen.
Wil je de handige app op je telefoon? Download hem hier:

Wil je meer weten over Eerlijk Winkelen? Kijk dan op de website EerlijkWinkelen.

 

Reacties zijn gesloten.